Home
Sleattemermar

Afgelastingen ivm Corona virus

15 maart 2020

Beste Leden, donateurs en andere betrokkenen bij de Watersportvereniging Sleattemermar,

De ontwikkelingen en maatregelen rondom het Coronavirus gaan momenteel in een razend tempo. In overleg met een aantal betrokken commissies heeft het bestuur besloten om alle geplande activiteiten, in ieder geval tot en met 31 maart a.s. , af te gelasten.
Dat betekent concreet dat er op 21 maart a.s. in It Roefke géén Roefke Rebbel zal worden gehouden en dat ook de op 28 maart geplande excursie naar de Meyer Werf in Papenburg niet doorgaat!

Gezien alle inmiddels genomen (landelijke) voorzorgsmaatregelen om verspreiding van het Corona-virus zo veel als mogelijk te voorkomen heeft het bestuur besloten de op 02 april op het programma staande Algemene Ledenvergadering van onze Watersportvereniging Sleattemermar met 3 weken uit te stellen naar donderdagavond 23 april 2020.

Hierbij ook de laatste versie van de WSV Sleattemermar activiteitenkalender voor het jaar 2020.
De activiteiten staan ook allemaal in de web agenda, waar u zich op kan abonneren.
Zoals u kunt zien is het een uitgebreide lijst aan activiteiten waarvoor verschillende commissies nog op zoek zijn naar vrijwilligers die bij bepaalde activiteiten zouden kunnen/willen assisteren.
Maar we hopen eerst dat iedereen deze periode goed en gezond doorkomt zodat we daarna met z'n allen alsnog kunnen genieten van een mooi watersportseizoen 2020!

Mocht het zo zijn dat er zich in de komende periode nieuwe ontwikkelingen voordoen welke andere maatregelen noodzakelijk maken dan worden deze veranderingen en/of aanpassingen (in bijvoorbeeld het WSV Activiteitenprogramma 2020) via mededelingen per mail en via de website aan u medegedeeld.

Met vriendelijke groet,
Bestuur WSV Sleattemermar
 

« terug naar het archief