Home
Sleattemermar

Wintercursussen in Heeg

7 november 2013

Het winterprogramma is al weer begonnen en er staan meerdere cursussen in Heeg op het programma. Heb je nog niet je vaarbewijs, wil je je marifooncertificaat of wil je verder in de wedstrijdorganisatie, geef je dan op!

Wintercursussen
Datum: vanaf 29 oktober
Het naseizoen belooft nog mooie zeildagen maar het Winterprogramma komt er al weer aan! Zoals iedere winter organiseren we ook dit jaar weer div. cursussen te weten: Vaarbewijs 1, Vaarbewijs 2, Marifoon en TKN. Vaarbewijs 1 begint volgende week dinsdagavond 29 oktober, je kunt nog meedoen! Voor Marifoon en Vaarbewijs 2 hebben we al meerdere aanmeldingen, deze worden begin 2014 gestart.

Officiële cursussen Watersportverbond Wedstrijdorganisatie
Datum: diverse data
In samenwerking met het Watersportverbond worden de officiële cursussen weer naar de regio gehaald. voor de basismodule BWO zijn al weer een paar data gepland, voor de vervolgopleiding GWO (gevorderdenmodule wedstrijdorganisatie, protestcomité of umpire) wordt ook gekeken of deze in de regio kan. Zie de website voor meer informatie.

Cursus uitslagverwerking in ZW
Datum: nog niet bekend
De wedstrijdcommissie heeft het plan opgevat een cursus/training “uitslagverwerking in ZW” te organiseren. In eerste instantie om ons eigen kader wedstrijdleiders en vrijwilligers te trainen, maar de training zal ook worden opengesteld voor andere belangstellenden, ook van andere verenigingen in de regio. Samengevat zal de cursus zich richten op de mogelijkheden en werkwijze met het “ZW Sail Regatta Scoring program”. Hou de website in de gaten of geef alvast aan wedstrijdzaken@wsheeg.nl aan dat je hiervoor belangstelling hebt.

Voor meer info:
WaterSportvereniging Heeg
It Eilân 69
8621 CT HEEG
www.wsheeg.nl

 

« terug naar het archief