Home
Sleattemermar

Nieuwjaarsborrel 2016

13 januari 2016

Het nieuwe jaar was al weer 9 dagen oud, weliswaar een beetje laat voor een nieuwjaarsbijeenkomst van alle leden van de watersportvereniging, maar de gezelligheid was er niet minder om!
8 liter glühwein stond in een groot reservoir te wachten op 35 dorstige kelen; de kwaliteit werd gewaarborgd door zijn "createur´, Eling Dijkstra .( zijn receptuur blijft geheim)
Het peilglas van de glühwein pan zakte binnen een half uur beneden zero, maar genoeg voor alle aanwezigen om op elkaars gezondheid het glas te heffen.

    

Achter het fornuis zagen we Bauke Jager steeds met zijn rug naar ons toegekeerd , terwijl hij vakkundig het beslag voor de oliebollen en appelflappen bereidde.
De kwaliteit van zijn baksels werden hogelijk gewaardeerd door de aanwezigen; de schalen werden dan ook steeds aangevuld.

In de gebruikelijke speech van onze "nieuwbakken" voorzitter , Garmt de Kroon , werd het reilen zeilen van onze club nog eens dunnetjes toegelicht .
Een toast en een proost bezegelde zijn nieuwjaarwens; de vereniging kan met volle energie aan het nieuwe watersportjaar beginnen.
Om half acht kon het bestuur de deur van het clubgebouw achter zich dicht trekken .
Binnen was het 20 graden; buiten 8 graden boven nul bij een zwakke zuidelijke wind en een onbewolkte sterrenhemel!
Mooi zeilweer voor de "diehards"


 

« terug naar het archief