Home
Sleattemermar

ALV en lezing Otto van Boxtel

20 maart 2016

Op vrijdag 18 maart 2016 werd in ons clubgebouw “It Roefke”, de jaarlijkse ALV gehouden waarin het bestuur de financiën en de plannen voor het komende seizoen heeft besproken.
Hierbij nogmaals  de link naar de agenda. De notulen zullen worden geplaatst in : "d'Oare Wei".

“Kust schuimen tegen de heersende winden in”.
Aansluitend aan de ALV vertelt ons clublid Otto van Boxtel over zijn zeilreis van Lagos (P) naar Hendaye op de Spaans-Franse grens.

Sedert 1976 is Otto van Boxtel lid van onze watersportvereniging , eerst met een Waarscheepje met een ligplaats in Sloten en vervolgens overgestapt op een eigenhandig gebouwde 33 voet stalen zeilboot, de "Aquarel".

Met dit schip "schuimt " hij , single handled, alle kusten van Europa af en kan daarover meeslepend vertellen; zo ook nu voor de tweede keer in "t Roefke", na de Algemene Leden Vergadering hield Otto met zijn lezing het 40 koppig publiek in de "boeien"; dit keer een bijzonder tocht van het Portugese Lagos naar het Spaanse San Sebastian, waarbij niet alleen onberekenbare zeeën en kusten omzeild moesten worden, maar ook de schipper op de proef werd gesteld met het oplossen van nautische en vooral motortechnische problemen . Tegen de klok van elf uur joeg Otto zijn laatste dia/film door de beamer; het publiek was verzadigd!

Als dank overhandigde de voorzitter hem een nieuw vereniging- clubvaan 2.0.
Half twaalf reed Otto weg richting Nijmegen!
Bedankt Otto!

Wil je meer weten over zijn zeilreis-vertellingen: klik dan op https://zeilreis-vertellingen.nl

« terug naar het archief