Home
Sleattemermar

Sleattemermar Surfen

14 april 2016

Watersport vereniging Sleattemermar organiseert op 30 april as. een Surf clinic. De Clinic is bedoeld voor jongeren die graag eens kennis willen maken met het windsurfen maar ook voor meer ervaren surfers die het leuk vinden samen te surfen en de starters wat te leren. Tijdens de clinic zal er informatie zijn over het surfen en het materiaal wat er voor nodig is waarna je, afhankelijk van wel of niet eerder opgedane ervaring, wat oefeningen kunt doen. Surfplanken, surfkleding en professionele begeleiding zijn aanwezig.

Locatie & tijd
- Balksterstrand bij het verenigingsgebouw
- Zaterdag 30 april, ‘s ochtends van 10.30 tot 12.30 of ‘s middags van 13.30 tot 15.30

Aanmelden
Per mail naar secretariaat@sleattemermar.nl onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer en voorkeur voor ochtend of middag.

De Watersportvereniging zorgt ervoor dat er voor iedereen die zich vooraf heeft aangemeld voldoende materiaal en begeleiding beschikbaar is op aangemeld tijdstip. Wie zich niet heeft aangemeld is ook van harte welkom maar zal mogelijk even moeten wachten tot er iemand beschikbaar is voor persoonlijke begeleiding.

Vervolg……
Na de clinic zal onder de deelnemers geïnventariseerd worden wie er eventueel belangstelling heeft om te blijven surfen. Afhankelijk van voldoende belangstelling kunnen we er een vervolg aan geven en vaker met elkaar gaan surfen tijdens het zomerseizoen 2016!

Markt gebruikte surfspullen
Bij veel mensen zwerft op zolder of in garage nog het nodige aan gebruikt surfmateriaal rond; planken, zeilen, onderdelen, wetsuits etc. Op zaterdag 30 april tijdens de clinic kan dit allemaal worden aangeboden aan een mogelijk nieuwe eigenaar. We zullen alle verzamelde spullen opstellen en aanbieden rondom het verenigingsgebouw. Iedereen mag hier kosteloos gebruikt surf materiaal plaatsen, en wie weet loopt de nieuwe eigenaar er rond…?!

Nog vragen?
Heb je nog vragen of is er iets onduidelijk, bel dan even met een van de onderstaande personen.
Diederick Gindhoven 06-20543462
Garmt de Kroon 06-53345081

Flyer Surfclinic

« terug naar het archief