Home
Sleattemermar

Dag van de Watersport

19 april 2016

In de Mei vakantie op zaterdag 30 april, 10.00 tot 16.00 uur, wordt De Dag van de Watersport weer georganiseerd. Onze vereniging houdt in Balk samen met De Stipe en de Ulepanne weer een Open Dag. Ouders en kinderen kunnen dan een kijkje nemen bij WSV Sleattemermar in ’t Roefke en bij de zeilscholen, vragen stellen over het jeugdzeilprogramma en kennis maken met de opleiders en de te gebruiken bootjes.
Ter plekke kan er direct ingeschreven worden voor het jeugdzeilprogramma voor 2016.
Tijdens deze Open Dag vindt er tussen de eerdere deelnemers aan het jeugdzeilen een verloting plaats. De winnaar mag een jaar lang gebruik maken van een jeugdzeilboot (Hopla Jol). Hij of zij moet wel zelf voor het onderhoud en een ligplaats zorgen. Dus kom langs en maak een kans. (Alle bijzonderheden over het jeugdzeilen 2016 staan op onze website)
Bovendien wordt er vanaf 10.30 uur tot 15.30 uur een gratis surf-clinic gehouden. Bij gunstige omstandigheden worden er tevens free style demonstraties gegeven in de buurt van ons clubhuis. Bij voldoende belangstelling zal er ook voor deze tak van watersport een opleiding worden georganiseerd. Onderstaande Flyer is al in omloop gebracht. (voor meer informatie kijk op onze website “mededelingen”)

« terug naar het archief