Home
Sleattemermar

Activiteiten voor jong en oud op zaterdagmiddag 5 september

19 augustus 2020

Aan alle leden en donateurs van de WSV Sleattemermar.

Onderstaand een aankondiging van de Jeugdcommissie van de WSV Sleattemermar bestemd voor (ouders- en grootouders) in watersport geinteresseerde jongens en meisjes uit Balk, Sloten en wijde omstreken!

In de afgelopen jaren hebben vele jongens en meisjes deelgenomen aan het Jeugdzeilen van WSV Sleattemermar welke met medewerking van de beide Balkster zeilscholen, de Stipe en de Ûlepanne plaatsvonden. Ook dit jaar hebben, ondanks alle Corona beperkingen, een groot aantal jongeren deelgenomen aan het Jeugdzeilen 2020.
De jeugdcommissie wil jullie laten weten dat op zaterdagmiddag 5 september van 14.00 tot ca. 16.00 uur de WSV Sleattemermar, in samenwerking met Jachthaven Lutsmond, Sloepned en zeilschool De Stipe, een aantal activiteiten organiseert nabij het clubgebouw "It Roefke" vanaf het strandje van Balk.

Die middag kan de jeugd wedstrijdjes suppen en kanotrekken en we zijn bezig met een hele coole andere activiteit, die we nog even geheim houden. Het is niet een geheel verzorgde middag maar kom lekker zwemmen op het strand en ga wedstrijdjes suppen tegen je vrienden of gewoon tegen zomaar iemand. Kortom gezelligheid! Ook zal het Roefke open zijn, dus als ouders geen zin hebben om in het zand te gaan zitten of te zwemmen zijn ze welkom in en bij ons clubgebouw “It Roefke”. Opgave is niet nodig, we zien wel hoe druk het wordt. En we hopen maar dat de blauwalg tegen die tijd vertrokken is....

Meer info aan (oud) deelnemers volgt per mail en is te vinden op Facebook

Nog een tip voor de optimistzeilers: het watersportverbond organiseert van 27-29 augustus Optimist on Tour in Delfstrahuizen.

Hartelijke groet,
Jeugdcommissie WSV Sleattemermar

 

« terug naar het overzicht