Home
Sleattemermar

Zeilwedstrijdseizoen gaat beginnen..

23 augustus 2020

Tot nu toe houdt de Corona pandemie het zeilwedstrijd seizoen 2020 in haar greep. Het programma van de Wedstrijdciommissie van de WSV Sleattemermar werd, tot aan het komende weekend, gekenmerkt door afzeggingen. Het Oud-Hout-Evenement en het Kampioenschap in de Flitsklasse werden afgelast. Ook het skûtsjesilen en de Sneekweek ging niet door, maar ......... daar komt vanaf het komend weekend dus verandering in!

Op het Sneekermeer worden door de KWS de (her)Openingswedstrijden gehouden en de wedstrijdcommissie van de WSV Sleattemermar organiseert dit weekend op het Slotermeer de Gold Cup - een zeilevenement waaraan door 37 Olympiajollen wordt deelgenomen.

Op het activiteitenprogramma van de WSV staat voor woensdagavond 9 september de 1e avondwedstrijd op het programma. Net als vorig jaar is deelname gratis en inschrijving is mogelijk voor zowel kajuit- als voor open boten.
Heeft u geen eigen zeilboot ter beschikking dan kunt u een Polyvalk huren bij zeilschool de Stipe (voor €25,00 per boot)
Om 18.00 uur is nabij het clubhuis "It Roefke" een kort palaver en om 18.30 uur is de eerste start.
Deze avondwedstrijden gaan door wanneer er minimaal 7 deelnemers aan de start verschijnen dus aarzel niet en meld je per mail aan via wedstrijden@sleattemermar.nl .
Op 23 september vinden voor de 2e keer een serie avondwedstrijdjes plaats. Op deze avond kunnen Polyvalken worden gehuurd via zeilschool "de Ûlepanne" en ook nu wordt € 25,00 per boot aan huur gevraagd.

Op 3 oktober vindt de Open Valkendag plaats. Nadere mededelingen over deze dag volgen maar zet de datum alvast in uw agenda!

Met vriendelijke groeten, namens de Wedstrijdcommissie
Evert Steensma
 

« terug naar het overzicht