Home
Sleattemermar

Aanmelden Waddentocht 2021

5 augustus 2021
 
Op de agenda en in eerdere nieuwsbrieven is aangegeven dat we in september willen proberen om een “waddentocht” te organiseren. We kunnen nu wat preciezer zijn over de datum; het wordt van donderdagavond 16 september tot en met zondag 19 september.
 
We vangen veel signalen op dat er dit jaar ook belangstelling is voor motorboten om mee te varen. Als het mooi betrouwbaar weer is en de wind zwak tot matig en uit de goede hoek waait moet dat voor motorboten die geschikt zijn voor het grotere water mogelijk zijn.
We willen nog kijken of we de alternatieve route, die we achter de hand hebben, zo kunnen maken dat we bij een wat steviger wind en/of een windje uit “de verkeerde hoek” hier misschien iets eerder dan voorheen op kunnen terugvallen.
 
Op maandag 13 september zullen Nico en Tom in het clubhuis de twee routes en de voorlopige voorkeur aan u voorleggen.
Als u twijfelt om mee te gaan kunt u dat bij uw aanmelding aangeven maar opgeven kan altijd.
Maandag 13 september als de route en de weersverwachting wat meer duidelijk zijn kunt u eventueel nog beslissen of u uiteindelijk wel of niet mee gaat.
 
We hopen op een mooi aantal schepen en bemanningsleden en dat de Coronaperikelen ons niet te veel beperkingen op leggen want aan die regels zullen we moeten voldoen.
 
Aanmelden kan via een mail naar: toertochten@sleattemermar.nl
 
 
« terug naar het overzicht