Home
Sleattemermar

Verslag Verenigingscompetitie 2015

6 september 2015

Voor aanvang van de slotavond van de verenigingscompetitie stond WSV Sleattemermar 3e in divisie 3.
Het werd een fantastische en spannende zeilavond op woensdag 2 september op het Heegermeer. Voor WSV Sleattemermar voeren deze avond mee; Eling Dijkstra, Jan Feenstra, Doede de Vries, Bram de Smit, Freerk van der Sluis en Jens Valk. We verzamelden dit keer op een nieuwe locatie bij Hoora in Heeg. Na een kort palaver waarbij het eerste rif en zwemvesten verplicht werden peddelden en boomden de bijna 60 valken de haven uit. Op het Heegermeer stond een dikke 4-5 en het was zonnig aangenaam weer. Prachtige zeilomstandigheden. Er werd weer gestart in 2 groepen, Groep 1 = divisie 1 en divisie 4 en Groep 2 = divisie 2 en divisie 3. Per start dus met 30 boten, wat grote invloed kan hebben op de punten! Op deze avond konden we wederom weer 2 wedstrijden varen. Er werd fanatiek gezeild en de WSV Sleattemermar eindigde weer in de bekende middenmoot en consolideerden daarmee hun 3e plaats in divisie 3.

Na de wedstrijden volgde de traditionele prijsuitreiking in het dorpshuis van Heeg. Helaas had de wedstrijdleiding grote moeite om een exacte uitslag te presenteren omdat veel boten geen boegnummer hadden. Gelukkig was wel duidelijk wie de winnaars waren. De degradanten bleven nog even in spanning.

De definitieve uitslagen van de verenigingscompetitie zijn te vinden via deze link en op de website van het watersportverbond

Tijdens de slotavond van de verenigingscompetitie zijn er weer heel veel mooie foto's gemaakt:
Klik hier voor foto's door Flitss Fotografie en Meer.
Klik hier voor foto's door Peter Hans van de Harlinger Watersportvereniging.

 

« terug naar het overzicht