banner-lier

Vrijwilligers

 

Net als elke vereniging draait WSV Sleattemermar op vrijwilligers. Naast het bestuur zijn er 6 commissies die de verschillende belangen van de vereniging behartigen.

  • De Wedstrijdcommissie richt zich op alles wat met de organisatie van (zeil)wedstrijden te maken heeft. Gebruik makend van ons eigen startschip organiseren ze zowel wedstrijden voor de eigen vereniging (de dinsdagavondwedstrijden, laserwedstrijden voor de jeugd, de open Familie-Valken-dag) als ook diverse wedstrijden voor zusterverenigingen, klassenorganisaties, bedrijvencompetities en dergelijke. Wedstrijdcommissie en startschip zijn ook te vinden bij wedstrijden op ander water, zoals bijvoorbeeld tijdens de Sneekweek. De wedstrijdcommissie bereik je via nedjirtsdew.[antispam].@sleattemermar.nl.

 

  • De Jeugdcommissie richt zich op het enthousiast maken van jeugd voor de watersport. Zij organiseren bijvoorbeeld in samenwerking met de Balkster zeilscholen het jeugdzeilen, maar ook bijvoorbeeld laserzeilen voor de wat oudere jeugd, een wilde waterdag om kennis te maken met de wat meer extreme varianten van het watersporten, en familie-tochten voor het hele gezin. Bericht voor de jeugdcommissie? Leuk idee voor een activiteit bijvoorbeeld? dguej.[antispam].@sleattemermar.nl.

 

  • De Activiteitencommissie is er voor alles rondom de watersport. Excursies, kennisdeling, winterse gezelligheid, de activiteitencommissie zorgt voor binding met de vereniging, ook bij -10 en als het niet waait!

 

  • De Barcommissie zorgt voor de inwendige mens vanuit ons clubhuis ‘t Roefke. Biertje? Frisje? Wijntje? Wat nootjes? Of misschien een lekkere tosti? De vrouwen en mannen van de barcommissie zorgen voor sfeer en beleving, en biedt een luisterend oor voor wanneer het materiaal weer niet meewerkte en de tegenstander de bakboordregel weer eens niet begreep.

 

  • De GSM-commissie vormt ons technisch hart. Onderhoud aan het clubhuis, het startschip of de Rib? Daar draaien deze mannen hun hand niet voor om. Dit team houdt ons droog en drijvende en zorgt voor druk op het roer.

 

  • Communicatie. Onze communicatie-vrijwilligers zorgen er voor dat onze leden geïnformeerd blijven en onze belevenissen als vereniging voor het nageslacht worden vastgelegd. Zo verzorgen ze een maandelijkse nieuwsbrief, en verschijnt een keer per jaar ons clubblad ”D’oare Wei”. Input voor deze commissie kun je kwijt via eitacinummoc.[antispam].@sleattemermar.nl.

 

Naast deze commissies zijn er vele vrijwilligers die waar nodig bijspringen als er een activiteit wordt georganiseerd. Vele handen maken gelukkig licht werk. Wil je ook onderdeel uitmaken van deze leuke en gezellige club mensen? Laat het even weten via siraterces.[antispam].@sleattemermar.nl.