Voorzitter gezocht!

Geplaatst op 13-06-2024  -  Categorie: Algemeen

 

Word jij de nieuwe voorzitter van ons bestuur?

WSV Sleattemermar is de watersportvereniging voor Balk, Sloten e.o. Wij zetten ons in voor veilige en sportieve watersport en waterrecreatie en bieden (vooral) watersport activiteiten aan. We zijn een gezellige toegankelijke vereniging voor jong & oud met een prachtig clubhuis in Balk aan de rand van het Slotermeer.

Voorzitter

Als voorzitter zorg jij ervoor dat de circa 175 leden/begunstigers zich herkennen in- en thuis voelen bij onze vereniging. De voorzitter vormt samen met de penningmeester, de secretaris en de twee algemeen bestuursleden het dagelijks bestuur van de vereniging. Het bestuur van de vereniging komt onder jouw leiding gemiddeld eens per maand bij elkaar, meestal in ons clubhuis ‘t Roefke. Aan de hand van de door de secretaris (in overleg) opgestelde agenda worden ontwikkelingen besproken en worden de taken verdeeld. De onderlinge sfeer is gemoedelijk en er wordt op een plezierige maar zakelijke wijze over de verengings- en watersport ontwikkelingen gesproken. Samen met de leden maakt het bestuur de vereniging.  Gelukkig zijn er ook vele leden die, al dan niet vanuit de verschillende commissies, graag een handje helpen bij het uitvoeren van verschillende taken!

Bestuursfunctie

Naast je taak als voorzitter en boegbeeld van de vereniging schrijf je het voorwoord voor de nieuwsbrief  en help je af en toe bij het organiseren van een bijeenkomst of excursie. Er is binnen de functie en binnen het bestuur een behoorlijke vrije ruimte voor eigen inbreng en invulling.

Wat moet je kunnen?

Heb jij hart voor de watersport en vind je het leuk om een duidelijke taak/rol te hebben in onze mooie watersport vereniging? Dan is dit de functie voor jou!

Het gaat om een vrijwilligersfunctie die gemiddeld enkele avonden per maand van je tijd vraagt. Voor meer informatie over de vereniging, kijk op: www.sleattemermar.nl

Interesse of vragen?

Neem dan contact op met onze secretaris Anton de Gier via siraterces.[antispam].@sleattemermar.nl

Ook een verkennend gespreek met de nog zittende voorzitter behoort tot de mogelijkheden.